Yasei Perch C & T Rig Spin FAST 2,30m 4-14g 2pc - rybarskecentrum.sk

YASAXCTR23L

Yasei Perch C & T Rig Spin FAST 2,30m 4-14g 2pc

Skladom

Nový produkt

1 Položka

169,95 €

-15%

144,46 €

Znížená cena!

Yasei Perch Carolina & Texas Rig Casting je špeciálne navrhnutá pre lov ostriežov s použitím set-up black bass ako Carolina a Texas náväzce. Tenký ľahký blank má rýchlu akciu na maximalizáciu vrhacej vzdialenosti a veľmi citlivú pevnú špičku na zlepšenie detekcie záberu a odľahčenie rýchlej zostavy háčikov.
Lov ostriežov si získava na popularite a ak ste rybár, ktorý sa špecializuje na tento rozšírený a často podceňovaný druh, pravdepodobne poznáte špecializované náväzce na ostrieža a spôsob ich lovu. Tieto zostavy mäkkých návnad, ktoré ponúkajú viac možností a všestrannosti ako štandardná kombinácia jigová hlava/shad, môžu byť mimoriadne efektívne a takmer návykové. Ale pomáha, ak máte správnu tyč.
Prút Yasei Perch Carolina & Texas Rig je dodávaný v dvoch dĺžkach 2,30 m pre vynikajúce nahadzovacie výkony. Castingový prút pokryje 7-20g zostavy. Ak chcete prút dokonale vyvážiť, skombinujte ho s baitcastingovým navijakom Shimano BFS (Bait Finesse System) alebo alternatívami veľkosti 70 MGL. Spinningový prút pokryje ľahšie 4-14g zostavy. Ak chcete prút dokonale vyvážiť, skombinujte ho s navijakom Shimano 2000 alebo 2500.
Rýchla akcia pri používaní maximalizuje ľahké nahodenia, zatiaľ čo citlivá pevná špička zdokonaľuje najjemnejšie zábery, čo vám dáva každú šancu na zasiahnutie tých najjemnejších záberov, najmä v zime, keď sa ryby pohybujú pomalšie.
Vynikajúca citlivosť a rýchlosť nadväzca Yasei Perch Carolina & Texas Rig pochádza z vysokomodulového Full Carbon blanku vyrobeného pomocou technológie Hi-Power X a Nano Alloy. To znižuje krútenie blanku pri nahadzovaní a hraní rýb a zvyšuje citlivosť od špičky po ruku.
Pre ďalšie zvýšenie jemnosti a celkového výkonu sú prúty osadené očkami typu Fuji Alconite K-typu s najnovším dizajnom, ktoré sú ľahké a vhodné pre oplety s jemným priemerom používané pri ostriežoch.
V súlade s vysokokvalitným dizajnom je sedlo navijaka Fuji TVS namontované na špeciálne navrhnutú EVA rukoväť s delenou rukoväťou, ktorá dáva tomuto prútu moderný, pútavý vzhľad, ktorý zodpovedá jeho brilantnému rybárskemu výkonu.
Počet dielov 2diel
Dĺžka 230cm
Tranportná dĺžka 118cm
Vrhacia zátaž 4-14g
Typ očka FUJI
Počet očiek 9
Držiak navijaka/Sedlo Fuji

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: