Team Feeder Power Fighter Feeder 360XH 40-130g - rybarskecentrum.sk

1842-360

Team Feeder Power Fighter Feeder 360XH 40-130g

Skladom

Nový produkt

1 Položka

71,70 €

Pri vývoji novej série Power Fighter feeder prútov boli jasné ciele. Vyrobiť kvalitný feeder prút s kvalitnejšieho materiálu, ako bola predošlá séria prútov, ale zárove?? uchovať prijateľnú cenu výsledného produktu. Séria feeder prútov s názvom By Dome Team Feeder Power Fighter bola vyrobená pomocou najmodernejších techník.

Najväčším rozdielom medzi staršou a novšou sériou je materiál, z ktorého sú prúty vyrobené. Staršie sa vyrábali z materiálu IMT-7 Power Carbon a nové sa už vyrábajú z materiálu IMT-8 Power Carbon. Vďaka kvalitnejšiemu materiálu sú prúty tenšie, ľahšie, pevnejšie a práve pre to sú ešte viac zaťažiteľnejšie. Zákazník si určite hneď všimne rukoväť prúta, ktorá je vyrobená z korku a je kombinovaná s materiálom EVA a samozrejme je štíhlejšia ako pri staršej verzii. Nová séria dostala aj nový držiak navijaka, ktorý presne pasuje k novej rúčke, je tenší, ale silnejší. Nová séria Power Fighter sa skladá z prútov s dĺžkami 3,3; 3,6 a 3,9 metrov, ktoré majú 47cm dlhú rúčku a 4,2m dlhý prút má až 57cm dlhú rúčku. Táto predĺžená rúčka má za úlohu to, že rybár aj pri menšej sile pri nahadzovaní nahodil koncovú montáž do veľkej diaľky. Nová séria dostala aj nové očka na špičke, ktoré sú ešte silnejšie.

Team Feeder Power Fighter 360

360cm dlhý feeder prút používa najviac rybárov a preto ponúkame 4 rôzne tuhosti z týchto prútov. Nájdeme stredne tvrdé, tvrdé, extra tvrdé a extra-extra tvrdé. Pri výbere správneho feeder prúta si musíme zvážiť to, na akú vzdialenosť chceme nahadzovať, veľkosť a váhový priemer lovenej ryby. Ako tieto čísla rastú, podľa toho si musíme zvoliť tvrdší prút. Maximálna dĺžka nahadzovania je 60-70m.

Akcia: medium heavy

Materiál: IMT-8 Power Carbon

Počet očiek: 14

Rukoväť: korok + neoprén

Priemer rukoväte: 14

Sedlo navijaka: so závitom

Počet dielov: 3+3

Váha výrobku 280g
Dĺžka 3,60m
Tranportná dĺžka 1,28m
Vrhacia zátaž 40-130g
Typ očka Sic

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: