Power Fighter River Feeder 390XXH 100-250g - rybarskecentrum.sk

1842-390

Power Fighter River Feeder 390XXH 100-250g

Skladom

Nový produkt

1 Položka

92,70 €

Pri vývoji novej série Power Fighter feeder prútov boli jasné ciele. Vyrobiť kvalitný feeder prút s kvalitnejšieho materiálu, ako bola predošlá séria prútov, ale zároveň uchovať prijateľnú cenu výsledného produktu. Séria feeder prútov s názvom By Dome Team Feeder Power Fighter bola vyrobená pomocou najmodernejších techník.

Najväčším rozdielom medzi staršou a novšou sériou je materiál, z ktorého sú prúty vyrobené. Staršie sa vyrábali z materiálu IMT-7 Power Carbon a nové sa už vyrábajú z materiálu IMT-8 Power Carbon. Vďaka kvalitnejšiemu materiálu sú prúty tenšie, ľahšie, pevnejšie a práve pre to sú ešte viac zaťažiteľnejšie. Zákazník si určite hneď všimne rukoväť prúta, ktorá je vyrobená z korku a je kombinovaná s materiálom EVA a samozrejme je štíhlejšia ako pri staršej verzii. Nová séria dostala aj nový držiak navijaka, ktorý presne pasuje k novej rúčke, je tenší, ale silnejší.

Team Feeder Power Fighter River 390XXH si zaslúži osobitú kapitolu, lebo má naozaj extra parametre. Niektoré situácie pri rybolove si vyžadujú extra silné a zároveň pružné feeder prúty a tento prút je presne taký. Je určený na lov v riekach, kde sa používajú veľké kŕmitká, niekedy aj s hmotnosťou viac ako 200g. Maximálna vzdialenosť lovu je 70 metrov.

Akcia: Extra-Extra-Heavy

Materiál: IMT-8 Power Carbon

Počet očiek: 14

Rukoväť: korok + eva

Priemer rukoväte: 16mm

Sedlo navijaka: so závitom

Váha výrobku 340g
Dĺžka 3,9m
Tranportná dĺžka 1,37m
Vrhacia zátaž 100-250g
Typ očka Sic

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: