Team Feeder Master 395LC 50-170g - rybarskecentrum.sk

1870-361

Team Feeder Master 365LC 30-110g

Skladom

Nový produkt

4 Položka

135,90 €

By Dome TEAM FEEDER Master

Nová, vylepšená verzia dobre známej a populárnej série feederových prútov By Dome TEAM FEEDER Master Carp.
Ak máš záujem o prút pre ďaleké nahadzovanie, patriaci do najvyššej kategórie, vyvinutý a každodenne používaný majstrami sveta - prúty série Master sú práve pre teba!

Prút s označením LC - teda LONG CAST bol optimalizovaný pre feederový lov vo veľkej vzdialenosti. Priamo úmerne s dĺžkou prútov rastie aj ich sila, resp. vzdialenosť, ktorá sa nimi dá dosiahnuť. Znamená to 100+, 120+ a 140+ metrov. Pri voľbe vhodného prúta je veľmi dôležité brať do úvahy aj vlastné telesné danosti, akými sú výška, dĺžka paže, alebo fyzická sila. Takže najdlhší prút nie je vhodný pre deti. Ďalej je veľmi dôležité pripomenúť, že vyznačenú vzdialenosť dosiahnu jednotlivé prúty iba vtedy, ak si zvolíme krmítko adekvátnej hmotnosti a tvaru, optimálny navijak, vlasec, šokovú šnúru a v neposlednom rade musí rybár disponovať aj dobrou nahadzovacou technikou.

Základným materiálom prúta je 60TON High modulus Toray Carbon. Kvalitná a bezchybná konštrukcia. Rukoväť je aj naďalej delená a primerane dlhá, aby zabezpečila dostatočnú páku, ktorá je nevyhnutná pre správnu realizáciu presných a ďalekých náhodov.

Veľký pokrok, ktorý si zaručene všimneš, je ešte kvalitnejšie sedlo navijaka. Zabezpečí absolútne najpevnejšie fixovanie, bez tej najmenšej škulinky, alebo neželaného pohybu, čo sa prejaví super stabilným úchopom. Brázdička pri sedle Ti už zaručene kožu na ruke neoderie.

Cielene umiestnené očko na zavesenie háčika - prakticky a jednoducho doňho zavesíš háčik svojej montáže bez toho, aby niečomu zavadzal.

Pre všetky veľkosti platí, že napriek veľkej vrhacej záťaží a vysokej pevnosti materiálu sú všetky prúty mimoriadne pružné! To je veľmi dôležité hlavne v poslednej fáze zdolávania, kedy siaha prút po rybe tak elegantne, že brzda na navijaku ani nepípne.

Prúty možno použiť všade, kde sa ryby zdržiavajú ďalej od brehu. Základná výbava pre lov z brehu na veľkých jazerách! Popri rekreačnom love však perfektne obstoja aj na pretekoch.

Master 365LC
Dĺžka: 365cm
Hmotnosť: 275g
Vrhacia záťaž: 30-110g
Priemer blanku nad rukoväťou: 13mm
Sila špičiek: 2,5oz, 3oz, 4oz
Dĺžka delenej rukoväte: 49cm
Počet očiek: 14
Priemer 1. dielu (mm): 13
Prepravná dĺžka (cm): 127
Materiál: 60TON High modulus Toray Carbon
Akcia: Heavy
Typ očiek: Seaguide Titanium High frame Double foot
Povrch rukoväte: delená, EVA
Typ sedla navijaka: skrutkový
Počet dielov: 3 + 3 špičky
Odporúčaný navijak: By Dome Team Feeder Long Cast 4500 alebo Fine Carp 6000
Odporúčaný vlasec: By Dome Team Feeder Long Cast 0,20mm
Odporúčaná šoková šnúra: Haldorádó Braxx Long Cast 0,20mm
Odporúčané krmítko: By Dome Team Feeder Long Cast Pro Method Feeder L 45g
Dosiahnuteľná vzdialenosť: viac ako 100m

Váha výrobku 299g
Dĺžka 3,90m
Tranportná dĺžka 1,37m
Vrhacia zátaž 50-170g
Typ očka Sic

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: