Haldorádó N-Butyric Groundbait Kyselina maslová + Slivka - rybarskecentrum.sk

HD23682

Haldorádó N-Butyric Groundbait Kyselina maslová + Slivka

Skladom

Nový produkt

2 Položka

6,60 €

V roku 2022 bola na trh uvedená rodina návnad N-Butyric Pop Up, ktorá bola pôvodne navrhnutá na lov v letných, teplých vodách. Napriek tomu, že sa považuje za sezónnu nástrahu, záujem rybárov o guličky s prenikavým zápachom, nie však nepríjemnou arómou, bol počas celého roka ohromný. Jeho úspech jasne ukázal, že v sortimente je miesto pre zber kyseliny maslovej vo forme krmiva.

Haldorádó N-Butyric Grundbait pozostáva z kukuričných derivátov skúmaných rôznymi spôsobmi. Tieto kŕmne suroviny sa vyznačujú veľmi vysokým obsahom sacharidov, zmiešanou veľkosťou častíc, rýchlou rozpustnosťou a bohatou arómou. Rovnako ako pri nástrahách sú primárne účinné v už stabilnej teplej vode, či už ide o lov kaprov alebo cielený lov amura. Z hľadiska použitia môže byť ponúkaný buď v rebrovanom alebo methodovom košíku.

Každé vrecko obsahuje 800 g suchej kŕmnej suroviny a 50 ml koncentrovanej kyseliny maslovej, ktorá bola použitá na namiešanie kŕmnej suroviny cca. Nalejte do 300 ml vody (najlepšie jazernej), premiešajte a potom vmiešajte kŕmnu surovinu. Takto získame brutálne intenzívny efekt, na ktorý ryby reagujú veľmi rýchlo!

Predáva sa v štyroch verziách, sú to žltkastobiela prírodná kyselina maslová, oranžová kyselina maslová + syr, citrónovo žltá kyselina maslová + med a svetlofialová kyselina maslová + slivka.

800g + 50ml aroma

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: