Haldorádó MONSTER Pellet Box - Horúce mango - rybarskecentrum.sk

HD24115

Haldorádó MONSTER Pellet Box - Horúce mango

Skladom

Nový produkt

1 Položka

8,70 €

Členovia produktovej rady MONSTER nie sú preslávení príjemnými vôňami, ktoré si môže vychutnať ľudský nos, no ich chytľavosť je nespochybniteľná! Okrem návnad a kŕmnych peliet je jasné, že tento produktový rad nájdete v našej ponuke aj vo forme arómy.

MONSTER Pellet Box

Pelety sú v dnešnej dobe nástrahou číslo jeden pri cieľavedomom love kaprov. Ponúkame kompozície s rôznym zložením a bohatým obsahom. Môžete nájsť prírodné aj ochutené verzie, ale niečo ako MONSTER Pellet Box ešte určite neexistuje! Čo je na ňom zvláštne?

Pre ľudský nos menej príjemné aditíva ako krvná múčka, pečeňová múčka, rôzne rybie múčky, či dokonca pálivé korenie sú pri príprave boilies už dávno známe. No, MONSTER Pellet Boxy obsahujú veci, ktoré aj napriek svojmu nepríjemnému „zápachu“ majú veľmi vážny vnadiaci účinok na veľké vzdialenosti, najmä na veľké kapry.

Tieto páchnuce, no mimoriadne výživné potraviny sa predávajú v štyroch rôznych formách. Okrem zmesi peliet obsahujú krabičky 100 ml ochutenej tekutiny, čo je akurát na zmäkčenie zrniek peliet a ich uvedenie do používania. Uvedenie boxov do prevádzky je veľmi jednoduché, stačí naliať 100 ml tekutiny v boxe na zmes peliet, dobre premiešať a po 10 minútach odpočinku napchať do kŕmneho košíka. Zvyšok je na rybách!

MONSTER Pellet Box - Červený losos

Losos sa vracia vo viacerých kŕmnych surovinách a návnadách a teraz je dostupný aj vo forme peliet boxu. Odporúča sa najmä pri rybolove v studenej vode, prípadne aj pri cielenom love jeseterov!

400g + 100ml booster

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: