Ready boilie Devill Krill - 18mm 1kg - rybarskecentrum.sk

2077119

Ready boilie Devill Krill - 18mm 1kg

Skladom

Nový produkt

2 Položka

19,57 €

Ready boilies Devill Krill Karel Nikl Pikantná delikatesa, ktorá nadväzuje na mega úspešnú radu našich krillových produktov. S vývojom a testovaním tejto novinky sme si dali načas, ale čakanie naozaj stálo za to.
Pôvodným zámerom bolo vytvorenie boilies, ktoré by bolo výslovne špeciálom pre lov v studenej vode. Rada druhov boilies z našej ponuky pravidelne chytá kapry, aj keď teplota vody spadne k minimu. Ale až Devill Krill je však špecialitou pre chytanie v chladnej vode.

Pri rozsiahlych terénnych testoch sa jednoznačne potvrdilo, že Devill Krill sa pri poklese teploty vody pod 12°C stáva jednoznačným favoritom.
Produktová rada Devill Krill opäť poskytuje ucelenú rodinu špičkových produktov. V rodine Devill Krill nájdete boilies, pelety, plávajúce boilies, špeciálne nástrahy pod háčik: hard hookers a attract hookers, dip, pasty a booster, ako aj skvelý pikantný Method mix.
Pre lepšiu orientáciu je celá rada Devill Krill označená modrými etiketami so zimným motívom snehovej vločky. Cold Water Edition – rozpustnejší Variant Devill Krill boilies do studenej vody. Je to náš absolútny favorit do chladnej vody. Skvelá nástraha na zimný lov kaprov, nádherne uvoľňuje vo vode aromatické látky, aj keď už voda zamŕza pri okraji.

Veľkosť 24mm
Váha výrobku 1kg
Farba hnedá
Príchuť Devill Krill

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: