Tornado Method Mix - cesnak + mandle - rybarskecentrum.sk

HD23378

Tornado Method Mix - Sipi 1

Skladom

Nový produkt

4 Položka

4,20 €

Tornado Method Mix je nová, jedinečnými výrobnými technilógiami vyvinutá rodina krmív, optimalizovaná výslovne pre method feederovú kaprárinu. Nové krmivá obstoja aj v tých najvyostrenejších situáciách za súťažných podmienok. Príchute nových vnadidiel zapadajú do chuťového vesmíru známych Tornado produktov. Všetko sú to dobre sa rozpúšťajúce, pekne sa dymiace zmesi, no každé balenie je zároveň odlišné. V záujme dosiahnutia čo najlepšieho vábivého efektu má každé rozdielne základné zloženie.
Každé balenie obsahuje malý sáčok s farebnými, chutnými, drobnými peletovými semiačkami. Podľa potreby, prispôsobujúc sa apetítu rýb, ich môže rybár pridávať k základnému jedlu. Sú miesta, kde sú kapry prieberčivé, že každé farebné semiačko ich môže vyplašiť, kým na iných miestach zas pôsobia pestré farby veľmi vábivo.

Odporúčané použitie:
- krmivo zalejeme 3dcl vody (presne vymerať!) a dobre premiešame
- necháme pár minút odstáť. Po krátkom odpočinku predrvíme cez husté sitko
- ak to uznáme za vhodné, v tomto momente môžeme pridať farebné pelety
- ak lovíme v hlbokej vode (viac ako 2m), alebo je treba na zábery čakať dlhšie (15min), odporúčame pridať k zmesi ešte trochu vody. Max 0,5dcl, aby zmes lepšie lepila

Krmivo je veľmi jemné, priam až hodvábne. Má veľmi dobrú konzistenciu, ktorú si udrží celý deň. Veľmi dobre držiace, zároveň však rýchlo sa rozpúšťajúce, dymiace jedlo, s ktorým sa ľahko pracuje.

Cesnak a mandle - mimoriadne komplexné, cesnakovo-mandľové zelené krmivo. Obsahuje melivo z troch druhov AquaGarant peliet, okrem toho aj rybiu múčku a melivo z olejnatých semienok. Nechýbajú aminokyseliny a rôzne atraktanty.

Farba: zelená
Aróma: cesnak a mandľa
Príchuť: cesnaková, jemne korenistá, rybacia
Balenie: 500g

Váha výrobku 800g

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: