Method Mix Red Spice 3kg - rybarskecentrum.sk

2001814

Stick mix Krill Berry 500g

Skladom

Nový produkt

1 Položka

8,59 €

Stick Mix je určený pre všetkých milovníkov krátkodobého rybárčenia, chytania na závodoch alebo pre všetkých, ktorí chcú docieliť čo najrýchlejší záber kedykoľvek a kdekoľvek.

Základným predpokladom pre správne fungujúcu náplň do PVA pančúch alebo sáčkov, je použitie čisto prírodných produktov. Tu to sú tie najhodnotnejšie rybie múčky, prírodné extrakty z morských živočíchov, pikantné korenie a unikátna prísada, ktorá zaisťuje vhodnú konzistenciu a vlhkosť mixu.

Špeciálnym výrobným procesom sa nám podarilo dosiahnuť dokonalú konzistenciu a vďaka prírodným zložkám bolo docielené silného potravinového signálu. Vďaka tomu na túto pascu v PVA kapre reagujú tak rýchlo. V podstate okamžite potom, čo sa PVA rozpustí je návnada okolo vašej nástrahy v ideálnom stave pripravená zaujať preplávajúce ryby.

Vďaka vyššiemu obsahu oleja láka rozpadajúci sa stick mix kapry z celého vodného stĺpca v okolí vašej nástrahy. Mysleli sme aj na použitie stick mixov v chladnej vode, a tak sme pridali zložku, ktorá zvyšuje emulzifikáciu olejov aj pri teplote pod 6 °C.

Stick mixy sú balené v praktickej plastovej dóze a mikroténovom obale, aby bola príprava PVA návnad čo najľahšia a najpohodlnejšia.

V prípade dlhšieho skladovania môže stick mix mierne zmeniť svoju konzistenciu a uschnúť.

Pozn. V prípade dlhšieho skladovania môže stick mix mierne zmeniť svoju konzistenciu a uschnúť. Toto nie je na závadu. Tekuté atraktory sa iba viac nasiaknu do základového mixu. Pôvodnú konzistenciu stick mixom ľahko dodáte akýmkoľvek olejom, napr. lososovým alebo konopným.

Váha výrobku 500g
Príchuť KrillBerry

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: