FIN BIG GAME CARP 0,25mm 600m orange - rybarskecentrum.sk

FIN BIG GAME CARP 0,25mm 600m orange

Skladom

Nový produkt

2 Položka

17,78 €

Pod značkou FIN získavate prvotriedny produkt, vyrobený z materiálu CPA 6.6.FIN BIG GAME CARP je vlascom s mimoriadnou odolnosťou voči dynamickému namáhaniu. Výborne znáša náhle výpady rýb. Krátkodobo dokáže zvýšiť svoju nosnosť takmer o 70%. FIN BIG GAME CARP má nízku pamäť a nezanecháva na vode slučky. Vlasec neobsahuje žiadne povrchové oderu vzdorné vrstvy, ktorých aplikácia a proces nanášania výrazne znižujú nosnosť vlasca. Nosnosti prislúchajúce priemeru: 0,25mm/9,3lbs 0,3mm/13,2lbs 0,35mm/17,0lbs

Poznámka: Limitujúcim faktorom nosnosti vlasca je uzol. V prípade, že zbadáte na vlasci nechcený uzol, okamžite odstrá??te časť vlasca až po uzol a naviažte koncovú zostavu od znova. Spôsob, akým uväzujete uzol na vlasci, výrazne ovplyv??uje jeho nosnosť. Doťahovanie uzla preto prevádzajte pomaly. Miesto kde sa prevádzate uzol, dôkladne navlhčite alebo namažte.

FIN garancia: Údaje na nálepke, týkajúce sa priemeru vlasca a jeho nosnosti sú skutočné. Pri porovnávaní s konkurenčnými vlascami, neporovnávajte prosím údaje na nálepkách! FIN Vám totiž udáva len skutočné hodnoty. Prípustná tolerancia +/-10%.
Farba Fluo oranžová
Nosnosť 17,0lbs
Priemer 0.35mm

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: