TORNADO ACTIVATOR Gel Butyric Acid + ananás - rybarskecentrum.sk

HD16875

TORNADO ACTIVATOR Gel Butyric Acid + ananás

Skladom

Nový produkt

1 Položka

5,10 €

Tornado Activator Gel prichádza v príchutiach totožnými s príchuťami nástrah Tornado. Ide o prídavnú látku na zvýšenie vábivosti, ktorá sa vyznačuje veľkou hustotou a veľmi dobrou priľnavosťou. Odporúča sa používať na dochutenie krmítiek a PVA tyčiniek. Stredobod ošetrenej plochy zostane po celý čas na knedlíku, resp. v blízkosti nástrahy, ukazujúc rybám nezameniteľnú cestu smerom k nástrahe. Vďaka vysokej priľnavosti zaručene vydrží ďaleké náhody a s tým sa spájajúce intenzívne dočľapnutie.

Pracovať začne po príchode na dno. Mocný chuťový mrak sa rozprestrie po dne a začne uvoľňovať neodolateľné atraktanty. K úplnému uvoľneniu dôjde v závislosti od teploty vody za 5-20 minút. Avšak na povrchu krmiva alebo peletových zrniek pretrvá tenká gélová vrstva aj naďalej.

Testy ukázali, že rybačka sa pri použití gélu výrazne zrýchli, interval medzi zábermi sa skráti a okolo ochuteného krmítka alebo boilies montáže sa začne zbierať čoraz viac rýb. Hlavným dôvodom je, že gél obsahuje aj látky na stimulovanie apetítu a aminokyseliny, preto ho výslovne odporúčame aj na súťažný lov!

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: