Lure Bantam Rattlin Sur-vibe 62mm 14g T07 tiger - rybarskecentrum.sk

59VZV107T07

Lure Bantam Rattlin Sur-vibe 62mm 14g T07 tiger

Nový produkt

2 Položka

16,49 €

Bantam Rattlin Sur-Vibe je návnada so silnou vibračnou akciou. Má telo štvorcového dizajnu a poskytuje unikátne rýchle vibračné plávanie, ktoré začína ihneď po navíjaní. Pridanie kovových guľôčok vo vnútri tela vydáva hlasné rachotenie pri ťahaní.
Bantam Rattlin Sur-Vibe je skvelá návnada na lov pri dne a vytvára obrovské množstvo zmyslovej príťažlivosti prostredníctvom svojej pútavej akcie a hlasného chrastenia. Vďaka vynikajúcej všestrannosti môžete s touto kompaktnou nástrahou loviť niekoľkými spôsobmi. Použitie techniky zdvíhania a pádu vytvára špeciálnu „akciu Shimmy fall“, ktorá je mimoriadne príťažlivá pre letargické ryby, keď im padne do zorného poľa. Alternatívne môžete použiť pomalú konštantnú rýchlosť pre jemné kývanie alebo rýchle navíjanie pre väčšie vibrácie a hlasnejšie hrkotanie, ktoré prinúti rybu zdvihnúť sa zo dna a zaútočiť na návnadu zospodu. Keď lovíte dole na dne, poloha hlavy nadol a chvosta nahor znižuje potenciálne zaseknutie.
Rattlin Sur-Vibe ponúka veľký úder pre malú nástrahu a je skvelou voľbou, keď sú ryby letargické, najmä v studenej alebo výrazne sfarbenej vode.

https://youtu.be/gS4YVuHihMM

Veľkosť 6,2cm
Váha výrobku 14g

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: